085-8884239   |    info@lujogardens.nl Showtuin: Goorkensweg 1 | 5405 BV Uden
Gratis staal aanvragen

Legservice kunstgras Uden

Lujo Gardens is een kunstgras- en sierbestrating verkoop bedrijf in de regio Uden. Wij maken gebruik van gecertificeerde kunstgras installateurs en dragen zorg voor de totale kunstgras aanleg. Als u kiest voor onze legservice verrichten wij alle stappen adequaat en met kwaliteit.

Onze kunstgras installateurs gaan vakkundig en betrouwbaar te werk!

Maak een afspraak en ons team zal, op het afgesproken tijdstip, het nieuwe kunstgras voor u aanleggen.


Kunstgras aanleggen

Wilt u zelf het kunstgras aanleggen? Ook dat kan! Onderstaande video geeft mooi in beeld hoe het proces verloopt. Van het voorbereiden van de ondergrond, het afvoeren van puin, het aanleggen van het kunstgras tot aan de randen afwerken. Wij leveren natuurlijk ook alle materialen mee zoals lijm, lijmband, kunstgrasbezem en messen. Daarbij kunt u hier de leginstructie van het kunstgras lezen, ter ondersteuning van onderstaande video.

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras